Turistično društvo Vojsko vas skupaj s turistično agencijo NOVA vabi na celodnevni izlet na Dolenjsko, ki bo predvidoma potekal v soboto, 08.10.2016. Prijave zbira Tadeja Vončina na telefon: 040 541 379, do 25.09.2016. Okvirni program: Odhod avtobusa z Vojskega ob 6:30h. Vožnja mimo Ljubljane in Trebnjega do Šentruperta, kjer bomo obiskali Deželo kozolcev (voden ogled). Naslednji ogled bo namenjen kartuziji Pleterje, kjer si bomo ogledali multimedijsko predstavitev in muzej na prostem (sakansen). Nato vožnja do bližnjega Šentjerneja in obisk vinarja z degustacijo. Popoldne še sprehod po Novem mestu in nato zgodnja večerja. Po večerji zabava. Pozno zvečer odhod proti domu.  Cena izleta: 50€ (najmanj 40 udeležencev) oz. 53€ (najmanj 35 udeležencev) Cena vključuje: Prevoz na navedeni relaciji (2 voznika), vstopnino in vodenje Dežela kozolcev, vstopnino Pleterje, degustacijo vina, večerjo, organizacijo izleta in vodnika ter osnovno nezgodno zavarovanje.  
V nedeljo, 24.7.2016, za vas pripravljamo pestro poletno nedeljsko popoldne. Najprej ste lepo vabljeni, da si v dvorani CŠOD Vojsko, ob 17:00 uri še zadnjič ogledate komedijo z naslovom Špelci je treba moža, po predstavi pa ste lepo vabljeni pred Lovsko kočo na Vojskem na zabavo z glasbeno skupino Zvita feltna, pestro gostinsko ponudbo in bogatim srečelovom. Prireditev bo potekala pod šotorom, zato skrbi v primeru dežja ni. Se vidimo na Vojskem.
V spodnji prilogi najdete podrobnejše informacije o nastopu Iztoka Mlakarja na Vojskem.
Priponke:
DatotekaOpisVelikost datoteke
Prenesi to datoteko (IZTOK   MLAKAR -plakat.pdf)IZTOK MLAKAR -plakat.pdf 110 kB
Obveščamo, da je bil odziv na dogodek zares hiter in so vse karte za nastop Iztoka Mlakarja v juniju na Vojskem že razprodane. Vabimo vas, da se nam pridružite še ob drugih dogodkih, ki jih pripravljamo v mesecu juniju.
Obveščamo vas, da ima Turistično društvo Vojsko tudi svoj facebook profil. 

Podkategorije